Over mij

Kooiman Konnekt

Verbinding zit al in de naam Kooiman Konnekt. Dat is niet zomaar. Ondersteunen bij het maken van (nieuwe) verbindingen is namelijk precies wat mij drijft en waar ik energie van krijg. Mijn roeping is om als loods naast mensen te gaan staan,met hen mee te reizen en te verbinden wat losraakt is, zodat leven stroomt. Samen onderzoeken we wat werkt, wat mist, welke koers je voor ogen hebt en hoe deze (terug)gevonden kan worden. Als bruggenbouwer creëer ik snel een voedingsbodem voor groei en verandering. Het resultaat is dat er beweging loskomt in (complexe) processen of groepen, waardoor werkplezier en de resultaten op de werkplek worden vergroot.

Wie is Thimo Kooiman?

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat een ieder krachtig en met plezier zijn of haar positie in kan innemen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende, project/programmamanager en adviseur op het snijvlak van organisatie- en mensontwikkeling. Mijn economische en bedrijfskundige opleidingsachtergrond helpt om zaken in de juiste context te zetten, terwijl mijn opleiding tot coach mij in staat stelt de kracht in mensen en teams naar boven te halen. Sinds 2003 ben ik vanuit mijn eigen bedrijf werkzaam als coach, teamontwikkelaar, trainer, procesbegeleider, vertrouwenspersoon en mentor.

 

Meer weten?

Neem contact met me op of maak een konnektie via LinkedIn