Beweging in mens en werk

Ik ben een loods, die helpt verbinden wat losgeraakt is, zodat energie weer gaat stromen en er beweging komt in mens en werk. Ik bied het volgende om het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen:

Coaching

Wie ben je, hoe werk je en wat werkt het best voor jou? Bij het aannemen van een nieuwe rol of om juist te groeien in de bestaande rol of team is coaching effectief om doelen te bereiken. Ik richt me op het zichtbaar maken en versterken van persoonlijke kracht tijdens een helder proces, waarin doelgerichtheid en humor bijdragen aan een prettig en constructief coachingstraject.

lees meer

Teamontwikkeling

Een goede samenwerking blijkt in de praktijk vaak lastig en kan het bereiken van het organisatiedoel in de weg staan. Door teamontwikkeling onderzoeken we wat het team mist, waar dingen wel kloppen, welke koers het team wil aanhouden. Door dit proces in beweging te brengen, ontstaat er verbinding en verbeteren de prestaties van het team.

lees meer

Procesbegeleiding

Tijdens veranderingen of bij complexe vraagstukken is het soms fijn als je bijgestaan wordt om de juiste stappen te maken en het doel niet uit het oog te verliezen. Als onafhankelijke derde fungeer ik als loods en reis ik als het ware met je mee. Ik zorg ervoor dat de benodigde processtappen worden doorlopen met oog voor de deelnemers en de doelstellingen.

lees meer

Training

Trainen betekent het versterken van bepaalde vaardigheden. Daarom staan zelf oefenen, zelf experimenteren en zelf ervaren centraal tijdens mijn trainingen, strategiesessies, workshops en teamontwikkeling. Energie, vertrouwen, humor en creativiteit zijn de ingredi├źnten die bijdragen aan een positief en ontspannen leerproces.

lees meer

Vertrouwenspersoon

Het is belangrijk dat medewerkers iemand in vertrouwen kunnen nemen en om advies kunnen vragen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van ongewenste omgangsvormen of (een vermoeden) van misstanden. Dit geeft medewerkers het gevoel van veiligheid en respect. Is er binnen de organisatie nog geen vertrouwenspersoon beschikbaar, dan kan ik optreden in die rol.

lees meer

Meer weten?

Neem contact met me op of maak een konnektie via LinkedIn