Coaching

  • Loop je vast in je rol of wil je meer regie hebben in jouw functie?
  • Wil je de interactie met anderen versterken of verbeteren?
  • Ga je een nieuwe rol vervullen en wil je krachtig jouw positie in kunnen nemen?

Op zoek naar wat werkt

Coaching bij Kooiman Konnekt draait om verbinding. Met jezelf, jouw ambities, met de ander, het team en de organisatie. Het doel is dat je krachtig en met plezier je positie in kunt nemen.

We gaan op zoek naar wat voor jou werkt, om jouw werkplezier en de resultaten op de werkplek te vergroten. Het ontwikkelen van zelfbewustzijn, het verbreden van gedragsrepertoire en het kunnen toepassen van het meest effectieve gedrag in de praktijk leveren een essentiële bijdrage aan de groei van mens en werk.

Coaching is effectief bij verschillende vraagstukken. Denk aan anders leren omgaan met faalangst, perfectionisme of grenzen aangeven. Assertiever worden of je zekerder voelen in contact met anderen. Het kan ook zijn dat je wilt groeien in de functie die je hebt, of juist wilt groeien voor de functie die je krijgt of ambieert. Of wellicht kom je nu niet tot je recht omdat je voelt dat wat je doet niet bij je past, en vraag je je af wat jouw ideale baan is.

Coaching bij Kooiman Konnekt

Tijdens een coachingstraject gaan we terug naar de kern. Samen onderzoeken we hoe je werkt, wat het best werkt voor jou en wat je mist. Ik richt me op het zichtbaar maken en versterken van persoonlijke kracht tijdens een helder proces. Doelgerichtheid en humor dragen hierin bij aan een prettig en constructief coachingstraject.

Je kunt mij zien als de loods die helpt te verbinden wat losgeraakt is, zodat het weer gaat stromen en er beweging ontstaat. Je kunt rekenen op een spiegel, confronterend en krachtig, maar tevens op veiligheid, respect en integriteit..

Krachtig en met plezier je positie innemen

Coaching is een effectieve manier om jouw ontwikkeling te stimuleren zodat je krachtig en met plezier je positie in kunt innemen. Laat mij jou het duwtje in de juiste richting geven.

Meer weten?

Neem contact met me op of maak een konnektie via LinkedIn