De vaderfactor op moederdag !

12 mei 2021

Vrij zijn? Op moederdag 2020 overleed mijn vader. Nu, 1 jaar later, net na bevrijdingsdag, lees ik het boek de vaderfactor opnieuw: over de impact van de relatie van mijn vader op mijn leven, persoonlijk en professioneel. De achterliggende jaren mocht ik tijdens verschillende reisetappes al op zoek gaan naar deze invloed.  Ik ontdekte nieuwe kracht en vond heling voor pijnlijke ervaringen. Dit proces was intensief en gelijktijdig ook bevrijdend, wat heeft het me sterker gemaakt. Op deze moederdag eer ik mijn moeder en mijn vader. Sta ik ook dankbaar stil bij zijn nalatenschap en hoe mij dat heeft gevormd.

In mag verschillende leiders loodsen op hun reis om te groeien, om potentieel te ontwikkelen. En steeds opnieuw is daar het effect van de vaderfactor en de sleutel die erkenning heet. Ik beveel het boek van harte aan. Dank aan Marnix Reijmerink en Michiel Soeters voor de Nederlandse vertaling.